perjantai 31. elokuuta 2012

Kimppalenkkejä ja tärkeitä päätöksiä

Koirien kanssa ollaan keskitytty metsälenkkeihin ja mukaviin ulkoiluihin. Sivussa tehty vähän agia ja vielä vähemmän tokoa... välillä on hyvä vaan olla ja nauttia syksyisistä illoista. Loppuun laitan muutaman kuvan viime viikon kimppalenkiltä, jonne Hohto ja Helmi pääsivät osallistumaan.

Tärkeitä päätöksiäkin on kisaamisen ja lajien suhteen tässä parin viikon kuluessa tehty... Piinan kanssa treenaamme nyt loppusyksyn pääsääntöisesti agia ja toko pidetään vaan "muistissa". Tammikuussa sitten aktivoidaan jälleen tokotreenaaminen, että ensi vuonna päästään kisaamaan edes muutama tokokoe. Eli tämän syksyn piirinmestaruustokot jätän suosiolla väliin -palo kokeisiin puuttuu, vaikka treenaaminen onkin kivaa ja tupakka-tunnari etenee hurjalla vauhdilla. Tva-hakemus on laitettu Kennelliittoon ja se oli tän vuoden tavoite tokossa, ni näillä mennään.

Hohdon kanssa tavoitteena olisi päästä kisaamaan agissa ja ehkäpä Outi suostuisi mun nuorta neitiä siinä ohjaamaan. Oma selkä/ jalka ei oikein kestä Hohdon vauhdissa ; ) Tokoiluja jatketaan pienin askelin ja voi-luokka on tavoitteena sitten vasta syksyllä 2013 eli agi olkoon myös Hoon päälaji syksyn, talven ja ensi kevään ajan.

Missyn kanssa tavoitteena olisi saada sm-nollat kasaan agilityssä sekä varmuutta siihen, että pikkumusta etenee radalla vauhdilla oli sää/ kisapaikka/ kisaseura jne. mitä tahansa. Helmi saa käydä näyttelyissä ja harjoitella pikkasen sekä agia että tokoa. Tässä vaiheessa lähinnä putkea, siivekkeiden kiertoa lelun perässä ja kosketuskeppiä. Seuraavasta puolesta vuodesta on siis tulossa varsin agi-painotteinen : D

Yhteisillä lenkeillä on kivaa, koska ihmisillä on aina mukana nameja ja kaikenmakuisia herkkua. Me osataan kerjätä niitä tosi taitavasti
Ollaanko vähän samiksia? (Edi ja Hohto)
Me juniorit viihdytään paljon yhdessä (Ludde ja Helmi)
Ja välillä on mukava juosta ihan oman lauman kesken

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti