sunnuntai 12. elokuuta 2012

Agilityä Vihdissä Missyn kanssa

Tänään avasimme Missyn kanssa tämän vuoden agikisaamisen ns. virallisesti. Juhannuskisoja ei lasketa, koska siellä tärkeintä on mukavien ihmisten tapaaminen ja yhdessäolo. Kisat alkoivat hyppyradalta, jolta Missylle tulokseksi 0 ja sij. 12. Yksi huiman pitkä kaarre rataan mahtui eikä pikkumusta ollut oikein kuulolla kuin vasta ihan ennen radan päättymistä.

Toinen rata (agi) ja tulokseksi Hyl: Missy vaan päätti mennä putkeen ja kun käskin sitä, painoi korvat luimuun, hännän alas ja täysillä sinne putkeen, mihin ei saanut mennä... Vauhtia riitti ja useita vaikeita kohtia Missy selvitti hienosti. Tuo korvien kiinnilaittaminen on tyypillistä silloin, jos olen ohjauksessa vähänkin myöhässä aiemmin... ni pikkuinen kostaa heti. Että sellaista tällä kertaa ; )

Kolmas rata (agi) oli tuhoon tuomittu jo ennen radan alkamista... Juuri kun odottelimme vuoroamme, päätti Missy alkaa kakkaamaan. Meitä kuulutettiin radalle ja mie yritin kovin huutaa, että ottaisivat seuraavan lähtijän ennen meitä, mutta ei... Odotetaan teitä... Ja siinä kakkakiireessä unohdin koko radan : /// Pitkälle selvisimme alitajunnalla, mutta loppuosassa rataa kadotin seuraavan hypyn totaalisesti ja seisoskelin vaan, että mikähän on seuraava este... Ja Missy löysi väärän hypyn ; ) Hauskaa oli koko rahan edestä ja hienosti pikkumusta jaksoi kaikki kolme rataa. Myös vauhti säilyi hienosti kaikilla radoilla. Nyt siis ensi vuoden sm-kisanollatili on avattu ja molemmat meistä tahtovat lisää kisoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti