torstai 9. elokuuta 2012

Tokoilua 8.8.2012 Forssassa: Piinasta FI TVA

Viikonlopun nollatun kokeen jälkeen oli mukava päästä uudestaan kokeeseen, lähinnä tarkistamaan paikallaolojen tila. Pysyykö Piina paikallaan vai jäikö viime viikon tapahtumista jotain mieleen. Eikä reissu Forssaan ollut sitten ollenkaan turha: Piinalle pisteitä 264 ja 1.tulos eli samalla neidille koulutustunnus TK4 ja nyt vaan hakemaan FI TVA -arvoa : ))) Hyvä Piina! Tuomarina kokeessa toimi Tiina Heino, joka hoiti tuomarin tehtävät oikein mallikkaasti ja hyvällä huumorilla. Tunnelmalla on paljon merkitystä siihen, millainen fiilis kokeesta jää. Mielestäni hän oli erityisen tiukka noutoliikkeissä eli ei pienintäkään kapulan liikuttamista sallittu. Ja hyvä niin, tietää itsekin, mitä jatkossa harjoiteltava enemmän.

Ohessa pisteet kommentteineen:
1. Paikalla istuminen 10: Ei erikoista
2. Paikalla makaaminen 9: Oli liikauttanut tassua ja siitä pisteen menesty
3. Seuraaminen 8: Alussa kyttäsi vähän merkkejä, koska kisa alkoi ruudulla ja Z:lla, joiden jälkeen siis seuraaminen ja Piina oli alussa varma, että seuraavaksi tulee ohjattu nouto.
4. Z-kuvio 6: Annoin vahingossa kaksi seiso-käskyä eli mun moka ; )
5. Luoksetulo 8,5: Yllättävän hyvällä vauhdilla (Piinaksi) tuli ja puhtaat pysähdykset
6. Ruutu 10: Täydellinen suoritus -oli mieletön vauhti ja meni niin takaosaan, että tuomari joutui tarkistamaan, oliko sisällä ja siellähän se oli :)
7. Ohjattu nouto 8: Kaunis suoritus, korjasi kerran otetta ja siitä pistevähennykset
8. Metallinouto 6: Heitin liian kovaa ja kapula vieri ties minne asti -Nostaessaan kapulaa Piina pudotti sen ja tästä pistevähennykset. Loppuosa oli hyvä.
9. Tunnistusnouto 6: Pisteitä meni siitä, kun liikutti väärän kapulan takajalallaan rivistä pois ja puri vähän kapuaa (pienen pienet hampaanjäljet)
10. Kauko-ohjaus 10: Puhtaat, hienot vaihdot :)

Eli FI TVA Eyespy Olympia : DDD

Piinan kertomaa:
Tältä näyttää tva-arvon saanut kaunokainen
 ja tältä musta nyt tuntuu : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti