lauantai 15. syyskuuta 2012

Syksy on saapunut

Kesä on mennyt ja paluu arkeen niin töiden kuin treenienkin suhteen on tapahtunut. Missy käy lokakuuhun asti ohjatuissa agiharkoissa, jonka jälkeen siirrymme omatoimi- ja ulkopuolisten harkkaamiseen. Piirinmestaruuskisat menivät meiltä ohi, koska jostain kehitin itselleni kovan allergiakohtauksen tai lyhyen flunssan : / Kisa-aamuna ei lähtenyt ääntä, silmät olivat turvonneet melkein umpeen ja hengitys oli kovin vaikeaa, joten jouduin jättämään ne kisat väliin. Harmitus! Nyt ilmoittelen sitten innolla Missyä uusiin agikisoihin ja seuraavaksi starttaamme Purinalla 30.9.2012  neljän radan verran.

Piina ja Hohto ovat saaneet harkata agia Outin ohjastamana keskimäärin kerran viikossa. Kokeilin yhden kerran ohjata molempia ja selkä sekä jalka olivat heti sen verran kipeitä, että itse aloitan isojen kanssa treenaamisen hyvin, hyvin, hyvin pienin askelin.

Helmi kasvaa ja voi hyvin. Pentukarva vaihtuu koko ajan ja se tietää sitä, että kotimme on täynnä mustia karvakasoja. Hampaat ovat vaihtuneet ja kaikki löytyivät suusta : ) Helmi pääsi schipperkejen agilityleirille Miian mukana ja syyskuussa hän pääsee Miian kera myös pentunäyttelyyn Tampereelle. Helmi sai uuden leikkikaverin hyvä ystäväni Katin uudesta bc-pennusta Kapasta. Yhteisleikit sujuivat varsin mallikkaasti ja tokoakin varmasti alamme treenaamaan yhdessä ; )))


Missy poseeraa
 Helmistä on kasvanut varsin kaunis neiti
Helmi ja Kappa tutustumassa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti