sunnuntai 26. elokuuta 2012

Helmi Kaivopuiston näyttelyssä

Tänään oli SE suuri päivä eli Helmin ensimmäinen oikea näyttely, tosin vielä pentuluokassa. Huh, kun mua jännitti sekä Helmin että handleri Tian puolesta. Kaikki sujui hienosti ja Helmi käyttäytyi upeasti : ) Menestystä ei tällä kertaa tullut, mutta hienoa esiintymistä ja kehuja tuomarilta. Tuomarina schipperkeillä toimi Rainer Vuorinen ja hän arovsteli Helmin kehuvin sanoin: "Erittäin hyvät mittasuhteet. Kaunis pennun pää. Kauniit silmät ja pienet korvat. Hyvin kehittynyt runko. Karha karva. Hyvät yhdensuuntaiset liikkeet. Ja Helmi tuli siis 3. pentuluokassa. Voittaja ja kakkonen olivat yli kuukauden vanhempia ja huomattavasti kehittyneempiä kuin meidän pieni, musta salama. Helmin menoa se ei kuitenkaan haitannut : ))) Ja tietysti suurin kiitos kuuluu Helmin handleri Tialle, joka varmoin ottein piti pennun kanssa kehässä hauskaa!

Paikalla oli paljon tuttuja kesäpäiviltä, leireiltä ja skipittelystä. Oli mukava jutella kaikkien kanssa ja kysyä näyttelyasioista itseä kokeneemmilta. Muistaakseni taisin edellisen kerran olla näyttelyssä ehkä vuonna 2002 dobermanni Saran kanssa ja sen jälkeen olen onnistunut nuo näyttelytapahtumat kiertämään. Tänään oli kyllä sen verran mukavaa, että voisinpa lähteä toistekin : ) Lopuksi Helmi kertokoon kuvien kera kokemuksistaan...

Pääsin tänään näyttelyyn Keesin ja Tian kanssa
Mun piti seisoa, juosta ja olla pöydällä. Uusia (kovia) hampaitani en olisi halunnut näyttää tuomarille, mutta pakkohan se oli... Osasin seisoa hienosti ja välillä maltoin ravatakin. Muut pennut oli kyllä mua paljon isompia, kasvaisinpa äkkiä ja saisin aikuisen turkin...
Lopuksi sain leikkiä itseäni viikon nuoremman rotukaverin kanssa ja meillä olikin tosi kivaa. Ollaan kyllä leikitty jo aiemminkin kesäpäivillä ja taidettiinpa tavata skipittelyissäkin : )
Mun poikakaveri Keesi osasi seisoa jo oikein hienosti ja muutenkin koko esiintyminen oli tosi upeaa... mulla on siis vielä harjoiteltavaa.
ja Keesi olikin uroksista paras sekä VSP : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti