tiistai 26. kesäkuuta 2012

Juhannuksen jälkeen on elämää

Perinteisesti suuntasimme Tuorlaan juhannuksen viettoon ja Missy pääsi tänä vuonna ensimmäisen kerran osallistumaan agilitykilpailuihin. Perjantain hyppyradalla pikkumusta lönkytteli eikä meno mun kanssa tai esteet kiinnostaneet yhtään. Olisikohan tähän ollut syynä Markun ja Jepen hajut juuri lähtöalueen tuntumassa... Meidän lähtönumerot kun olivat niin lähekkäin. Tulokseksi HYL. Lauantaina hyppyradalla Missy painelikin jo hurjaa vauhtia, mutta ei yhtään minun kanssa -pikkumusta kirmasi häntä matalana minne sattuu ja myös tältä radalta ei meille tullut tulosta. Viimeinen rata sujuikin oikein mallikkaasti eli vauhti oli hyvä ja Missy teki kivasti töitä mun kanssa, mutta, mutta, mutta... Mun ohjausvirheen vuoksi myös tältä radalta hylätty. Vauhdin huumassa unohdin Missyn puomi-innon ja kuvittelin sen jo tulevan mukanani A-esteelle, kunnes huomasin pikkumustan karanneen selkäni takaa puomille. Kivaa oli koko rahan edestä ja tästä vikasta radasta jäi oikein hyvä mieli.

Helmi käyttäytyi koko reissun ajan oikein mallikkaasti ja on todella rohkea kakara. Helmi leikki paljon muiden koirien kanssa ja teki kaikille tuttavuutta häntä heiluen. Myös Hohto ja Piina nauttivat reissusta täysin palkein. Hiukan tokoilua, agilityä, uintia ja metsälenkkejä. Samoin tietty me ihmisetkin nautimme hyvästä seurasta, kisailuista ja iltanuotiosta: ) Niin ja Piinan pentu Ritni kävi lauantaina kisaamassa paikan päällä tehden hienon 0-tuloksen ja voittaen samalla hyppyradan. Se olikin parin eka 0-tulos kakkosluokasta. Hyvä Salla ja Ritni!

Juhannuksesta toipumiseen menikin sitten pari päivää. Yritin epätoivoisesti saada Piinalle sitä tokokoepaikkaa, mutta aina tulee vastauksena varasijoille pääsy : / Tänään Helmi pääsi tutustumaan vehnäterrieripentu Luddeen. Voitte vaan uskoa, kuinka hauskaa pennuilla oli leikkiessä ja kirmatessa yhdessä. Siitä tähän loppuun vielä muutama kuva Ludden kertomana.

Hei Helmi! Olen pieni vehnäterrierin alku Ludde. Kiva, kun tulit : )
Aluksi haistellaan vähän paikkoja -olet siis tyttö

 Painiminen on kivaa
ja välillä hengähdetään sekä juostaan kilpaa
Kääk, kuka sammutti valot - pakko lopettaa leikki ja lähteä nukkumaan. Kyllä nyt väsyttääkin. Nähdään taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti