torstai 5. heinäkuuta 2012

Koiramaista touhua

Koska minä vietän aikana Purina Openissa duunarina, en meinaa ehtiä edes tänne kirjoittamaan kuulumisia. Ehkä kesä mukavin koiratapahtuma, Schipperke-leiri, järjestettiin jälleen viime viikonloppuna ja osallistuimme sinne koko koiralauman kanssa. Piina ja Hohto pääsivät tokoilemaan sekä uimaan yllin kyllin. Missy ja Helmi puolestaan osallistuivat koiraolympialaisiin, jossa sekä koira että ohjaaja saivat suorittaa erilaisia, hauskoja tehtäviä. Helmi pääsi aloittamaan agilityn menemällä lyhyen putken läpi ja pujottelemalla kepit namikäden avustuksella. Missy loisti tehtävissä, mutta omistaja suoritui omistaan vähän heikonlaisesti.

Ja mihin jouduinkaan leirillä -näyttelytreeneihin. Lauantaina ja sunnuntaina sitten harjoittelin Helmin esittämistä kieli keskellä suuta (kuten kuvasta näkyy) ja tämä osallistuminen kyllä kannatti. Näin niitä touhuja osaamattomana sai arvokkaita vinkkejä ja ohjeita koiran esittämiseen. Kannatti harjoitella, koska Helmi oli Match shown paras pentu eli ROP pentu -vai mikä se lyhenne olikaan ; ) Helmin luontainen esiintymishalu varmasti vaikutti tuomarin päätökseen eikä minulla siihen ollut osaa tai arpaa... Hyvä pikkumusta! Iltaisin kokoonnuimme grillaamaan makkaraa ja muita herkkuja sekä turisemaan mukavia. Oikein ihana tapa viettää viikonloppu.

Tokoiluun on iskenyt masennus-kyllästyminen: On vaan niin turhauttavaa yrittää päästä kokeisiin, koska aina tulee tieto siitä, että varasijalle on mahtunut. Eikä siis yli 10 yrittämisestä huolimatta ole minulle ja Piinalle järjestynyt sitä koepaikkaa. Ahdistavaa! Eikä siis olla tokoiltu ollenkaan arkisin, hyi minua. Tähän loppuun vielä muutama Miia Laaksosen ottama kuva leiriltä.

 Seisomista
 Hampaiden tarkistus
 Ja hyvin sujui -ROP pentu : D
ja lopuksi Helmi päätti, että hänestä tulee tokokoira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti