keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Lomailua

Tämän viikon olen viettänyt kesälomaa ja heti loman aluksi vein Missyn ja Hohdon äitini luo hoitoon sekä suuntasin itse Piinan ja Helmin kera Joensuuhun sukuloimaan. Missy ja Hohto olivat erittäin innoissaan päästessään äitini herkkupalojen ääreen sekä juoksemaan tuttuun metsään. Molemmat olivat käyttäytyneet oikein hienosti ja Hohto oli jatkanut äitini avustusta puutarhahommissa.

Helmi käyttäytyi pitkällä automatkalla todella hiensti kuin myös koko reissun ajan. Voi että oli hauska seurata, kuinka pikkumusta otti mallia Piinasta lenkeillä ja seurasti koko ajan tarkasti, mitä lauman johtaja teki. Tämän jälkeen tietysti itse piti kokeilla samoja juttuja. Tarkoituksenani oli, että tokoilisin Piinan kanssa vieraissa paikoissa reissun aikana, mutta rankan vesisateen ja ukkosen vuoksi nämä suunnitelmat jäivät. Keskityimme olemiseen sekä metsälenkkeihin. Reissu oli oikein onnistunut : )

Juhannukseksi lähdemme perinteisesti Tuorlaan ja agilitykisoihin. Tänä vuonna kisaan vain Missyn kanssa, kolme starttia. Nämähän ovat minun ensimmäiset agilitykisat yli puoleen vuoteen, joten otetaan nyt kevyesti tämä alku. Jos paikat kestävät, jatkamme kisaamista heti mm-karsintojen jälkeen ja alamme keräämään urakalla ensi vuoden arvokisanollia ; )

Lopuksi vähän kuvasaldoa Joensuusta...

Piina näyttää, kuinka narulelulla kannattaa leikkiä ja Helmi ottaa mallia

Samaa harjoittelua myös metsässä: Helmi seuraa silmät ja korvat tarkkana, mitä Piina tekee
Rankka vesisade ei kaverusten menoa haitannut -Helmi rakasti hyppiä ja pomppia lätäköissä. Harmillisesti yksikään niistä kuvista ei onnistunut
Ja loppuun yksi pakollinen söpöilykuva : )


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti