tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kesäkuun alun kuulumisia

Kylläpä aika taas hurahtaa eikä tunnit meinaa millään riittää... Olisi niin paljon tekemistä ja koirien kanssa on huisin hauskaa touhuta, kun sää suosii. Hohto pääsi eilen Mantereen Ninan tokokoulutukseen, jonka ahkera tokoporukkamme oli järjestänyt. Saimme hyviä vinkkejä seuraamiseen sekä erityisesti hyppynoutoon. Hohto rakastaa liikkuria enemmän kuin mua ja testin jälkeen huomasimme, että kuuntelee myös liikkurin käskyjä paremmin kuin mun ; ) Mahtava oivallus ja nyt meillä on muutama viikko harjoitella kotiläksyjä, kunnes koittaa toinen treenikerta. Yritän olla ahkera.

Piinan kanssa yritämme päästä kovasti tokokokeisiin, mutta kaikkialla on vaan niin pirun täyttä. Kesä-heinäkuussa kokeita näyttää muutenkin olevan tosi vähän. Toisaalta nyt on hyvä aika hioa tunnistusnouto kuntoon ja sitä varten ostin 100 uutta kapulaa -eiköhän niiden avulla saada liike takaisin kuntoon. Tupakointiin kun en enää meinaa sortua, se on varma se.

Missy puolestaan loistaa agilityssä vauhtinsa puolesta ja treeneissä olemme keskittyneet lähinnä vauhdin hakemiseen kepeillä sekä vaikeiden kulmien itsenäiseen hakemiseen ohjureiden avulla. Pikkukoira alkaa olla aikas pätevä pujottelija ; ) Päätinkin, että jatkamme kisaamista juhannuksena Tuorlassa -kuinka monta rataa pikkumusta pääsee kirmaamaan, on vielä harkinnassa.

Lopuksi pari pakollista kuvaa tämän illan lenkiltä...

Missy ja neidin pitkä kieli sekä kauniit syreenit vai oliko ne sireenit ; )
Piina ja Hohto sekä pitkä heinä -kesällä on ihanaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti