sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Tietoteknisiä ongelmia, agia ja paimennusta

Huono onni tietokoneiden kanssa jatkuu ja viimeinen, toimiva kone sanoutui irti viikko sitten. Joten tärkeitä päivityksiä, kuten blogin päivittäminen on pakostikin jäänyt. Aloitetaan siis edellisestä viikonlopsuta, jolloin olimme Missyn kanssa kisaamassa Vantaalla agilityä kolmen radan verran. Eka rata HYL, koska Missy teki vauhdikkaan juoksupuomin ja yritti karata putkeen, jonne ei siis pitänyt mennä. Sain kutsuttua hänet takaisin, mutta hyppäsi suoritettavan esteen väärinpäin. Toinen rata oli yliaika-nolla: Vauhti kova, mutta ohjaaja myöhässä ja pari pitkää kaarrosta veivät meidät yliaikaan, joka oli tosi tiukka jo valmiiksi. Kolmas rata oliki hyppyrata ja siltä tulos 5, koska pikkumusta luki valssini jostain syystä leikkaukseksi kohti putkea ja tästä tuomari Heidi Viitaniemi rankaisi meitä virhepisteillä ; )

Perjantaina 22.3.2013 vietimme Helmin synttärijuhlia ja elämämme ilon koira täytti hurjan 1 vuoden. Synttärikakku maistui hyvin ja kaikilla oli tosi hauskaa. Lopussa pari kuvaa synttärisankarista itsensä kertomana. Lauantaina 23.3.2013 Helmi pääsi kanssani Somerolla kokeilemaan paimennusta. Tämä reissu oli Helmin omistajan, Miian lahja pikkuneidille. Aluksi Helmiä kiinnosti enemmän maasta löytyvät lampaan karvat ja kakat, mutta kolmannella kierroksella pikkuneiti ajoi laumasta eksyneen lampaan jo muiden luo. Tähän oli hyvä lopettaa. Reissu oli antoisa ja hyvää ruokaa oli paljon tarjolla. Helmi sai leikkiä peräkammarin poika bc:n kanssa pellolla ja se taisi olla Helmin mielestä se reissun paras osuus ; )

Sunnuntaina eli tänään 24.3.2013 oli jälleen Missyn agikisavuoro ja tuomarina toimi Harri Huittinen.  Ensimmäinen, hyppyrata, hylkääntyi jo 4. esteellä, koska Missy lähti lapasesta ja karkasi putkeen mun ohjauksesta ja huudosta huolimatta ; ) Toinen rata 0 ja sij. 3. Ilman pussin hidastelua ja siitä johtuvaa ohjaajan myöhässä oloa sujui rata varsin jouhevasti. Kolmas rata jälleen HYL, koska suunnittelin rataa jälleen vähän hitaammalle Missylle eli mun väärä ohjausvalinta johti tähän tulokseen. On niin hauskaa, kun lämpimissä halleissa ja tekonurmella Missy painaa kaikki radat häntä suorana ja ajoittain kiljuu mennessään : D Nyt lomailemme viikon Joensuussa ja Missy pääsee jälleen kisaamaan ensi viikonloppuna oman seuramme kisoissa. Sinne ei odotuksia, koska kyseessä ns. kylmä halli ja Missy vihaa kylmyyttä... Käydään ennemminkin hakemassa kokemusta ja itselleni ohjausharjoittelua. Piina ja Hohto ovat lomailleet treenaamisesta  juoksemalla pelloilla ja metsissä.

Mulla olikin synttärit 22.3.2013. Aluksi en tajunnut, mitä se tarkoittaa mutta pian se valkeni: Sain kakkua ja herkkuja sekä kaikkia kivoja leluja, joista ihmiset puhuivat lahjoina. Mun kakku näytti tältä...
Kakku oli tosi hyvää ja me ahmittiin se nopeesti. Mukana juhlissa olivat Piina, Hohto ja Missy sekä tietty nuo ihmiset -niille en kyllä kakkua tarjonnut ; )
Kakun koristeluu oli tosi iso ja hyvänmakuinen. Mun piti ihan mennä häkkiin syömään sitä, ettei kukaan muu vaan saa maistaa sen hyvää makua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti