keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulurauhaa

Näin se alkaa taas olla ohi, meinaan joulupyhät vuodelta 2012: Syömistä, lahjoja, ulkoilua ja ihan vaan olemista. Täydellistä!

Missy on kärsinyt ehkä eniten kovista pakkaisista. Tämä pikkumusta kun nauttii ennen kaikkea lämmöstä: Kesäisinkin hän hakeutuu auringon paisteeseen makaamaan, vaikka lämpöä olisi yli 40 astetta. Helmi puolestaan juoksee isojen ruskeiden perässä syvässä lumihangessa innoissaan, kuin olisi sitä aina tehnyt. Hohto ja Piina nauttivat lumesta ja siellä peuhaamisesti eli selkeästi laumamme uusin jäsen on nämä lumitavat omaksunut heiltä. Harkkaaminen kaikessa on ollut tauolla ja olemme vain nauttineet yhdessä olosta (tähän tosin on eniten vaikuttanut huono ajosää sekä pakkaset).

Tähän loppuun vielä muutama kuva joulun ajalta (Helmin kertomana):

Isot ruskeet eli Piina ja Hohto rakastavat lunta. Niitä ei ollenkaan haittaa, vaikka naamakin olisi täynnä lunta. Hassuja kavereita!
Mun paras painikaveri ei tykkää yhtään olla ulkona pakkasella. Aina se menee vaan ulkoiluttajan jalkoihin istumaan ja katsoo sillä ilmeellä, että mennään jo takaisin lämpöiseen kotiin.
Minä viihdyn kyllä hyvin Hohdon kanssa lumessa ja meillä on aina tosi kivaa : ) Muakaan ei haittaa yhtään, vaikka naamakin olisi täynnä lunta. Ja lumi maistuukin muuten tosi hyvältä.
Meillä on kotona joulukuusi ja meidät käskettiin kaikki sen juurelle. Sit meistä otettiin monta kuvaa ja saimme paljon herkkuja. Tää olikin mun eka joulu ja se tuntuu tosi kivalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti