torstai 6. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivä pakkastunnelmissa (-23)

Taas on päivitykset jääneet tämän arkielämän kiireisiin :( Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Aluksi tärkeimmät: Helmin juoksu alkaa vihdoin olla ohi ja alamme päästä normaaliin arkirytmiin sekä treenaamaan agia. Jihuu!

Piina kävi pari viikonloppua sitten kisaamassa Outin kanssa neljä starttia. Kaikki radat olivat sujuvia, vaikkei nollia vielä tullutkaan... Eka rata oli hurjan vaikea, vain 5 nollaa yli 60 osallistujasta. Piina ja Outi suorittivat kinkkiset kohdat loistavasti, mutta harmillisesti Piina lähti ennen vikaa väliä kepeiltä ja siitä heille hyl. Muilla radoilla muutamia kieltoja ja yksittäisiä rimoja, ei mitää räiskimistä. Oli niin hienoa katsoa sujuvaa ja vauhdikasta menoa : D Pakkaset ovat nyt häirinneet treenaamista, mutta sitä jatketaan heti ilman lämmettyä. Tokoliikkeitäkään mun ykköskoira ei ole unohtanut.

Hohtokin on päässyt vähän agiliitämään seka tokoilemaan. Viimeksi nuori neiti oli varsin pätevä seuraamisessa vaikeiden häiriöiden alla ja tästä mulle tulo tooooosi hyvä mieli. Missyn kanssa jatketaan kisaamista agissa tammikuussa, kun liukastumiseni vuoksi jalka on vähän taas oireillut, niin on pitänyt ottaa vähän varovaisemmin.

Itsenäisyypäivää lähdimme juhlistamaan pikkumustien kanssa Joensuuhun. Paljon piti ulkoilla metsässä, mutta pakkaset ovat sotkeneet nämä suunnitelmat. Onneksi vkonlopuksi on ennustettu jo lauhempaa säätä kuin nyt. Helmillä on treffit pikkuvillakoira Aksun kanssa ja yritän saada tapaamisesta muutaman kuvan. Helmi sai juoksujensa aikana myös uuden ystävän, kaveri-Sonjan kääpiösnautseri Nasun. Heillä olikin oikein hauskaa yhdessä telmiessä.

Yritän näin loman aikana vielä miettiä koirille tavoitteita ensi vuodeksi tai viimeistään se on tehtävä joululoman aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti