perjantai 7. joulukuuta 2012

Lomafiiliksiä ja "suojelua"

Pakkasen laskettua pääsimme tänään jo metsään ulkoilemaan. Missy ja Helmi juoksivat metsässä ja iltapalan jälkeen väsy iski. Piina ja Hohto voivat hyvin äitini hoidossa ja nauttivat lähimetsässä juoksemisesta.

Helmistä onkin kehittynyt oikea suojelukoira: Kun en eilen ollut paikalla ja tänne tuli Aira kylään, oli Helmi haukkunut koko ajan tätini edessä Airaan päin. Missy puolestaan kyhräsi Airan vieressä rapsutettavana. Tänään olin itse kotona ja Helmin käytös oli aivan toisenlainen: Pari pöhinää, jonka jälkeen meni Airan hellittäväksi. Ja siis tämä käytös on toistunut muutamassa muussakin yhteydessä... ehkä se on vaan niin, että Helmi kokee saavansa suojella kaikkia muita tunkeilijoilta paitsi minua. Hänen mielestään minä varmaan osaan suojella itse itseäni. Mielenkiintoinen pikku Helmi Helmiäinen ; ) Tähän loppuun muutama kuva päivän touhuista Helmin kertomana.

Ja nyt me mennään
Mua voisi vaikka kutsua metsän pedoksi.
Mun mun "isosiko" Missy osaa jo poseerata oikein hienosti. Itse en oikein vielä malta pysyä paikallani käskystä, ainakaan lumisessa metsässä.
Lenkin jälkeen meille iski aikas väsy ja Missy onkin tosi kaunis, etenkin väsyneenä ; )

Koska olen nuori ja energinen, maistui mulle hetken aikaa herkkuluu lenkin jälkeen...
kunnes väsy iski minullekin : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti