maanantai 30. heinäkuuta 2012

Ja heinäkuun loppu lähestyy

Kesälomalla ei ole aikaa olla koneen ääressä, joten päivitykset jäävät vähiin... Ehkäpä laatu korvaa sitten määrän. Lauantaina 28.7.2012 olin Missyn ja Helmin kanssa skipittelyissä Kirkkonummella, Linlossa. Sää suosi ja hellettä riitti, joten Helmi pääsi opettelemaan uimaan. Rohkeasti pikkuneiti syöksyikin viilentävään veteen idolinsa, Keesin, perässä. Osallistujia kävelylle oli reilut 30 ja reissu sujui kaikkinensa hyvin. Kävelimme, grillasimme ja juttelimme -oikein rentouttava päivä siis. Helmi pääsee keskimäärin kerran viikossa tapaamaan vehnäterrierin pentu Luddea, jonka kanssa leikit ovat varsin rajut.

Isojen kanssa eli Piinan ja Hohdon kanssa olemme tokoilleet joitakin kertoja, mutta helle vie parhaan terän itseltä pois eikä viitsi koiriakaan kiusata hellesäässä. Piinan tunnari ei vieläkään suju, jos kapuloihin tarttuu tupakansavua -pieni Piinuska menee silloin aivan sekaisin. Täytyy toivoa, että elokuun kokeissa on sellaiset liikkurit, jotka eivät tupakoi... toivomaan sitä joutuu näköjään kaikenlaista, välillä vähän tyhmääkin. Hohdon ruutu alkaa olla kivalla mallilla ja neiti löytää paikan jo tosi varman oloisesti : )

Tänään otin itseäni niskasta kiinni ja ilmoitin Missyn pitkästä aikaa agilitykisoihin 12.8.2012 Vihtiin. Tulee olemaan hauskaa nähdä, miten pikkumusta kulkee pitkien taukojen jälkeen. Loppuun vielä muutama kuva skipittelystä.

Helmi oppi reissulla uimaan ja nautti vedestä oikein urakalla : )
Skipittelyporukka nauttii grillauspaikalla ja koirat osaavat myös kerjätä herkkuja
Kun vedestä kerran oli pakko tulla pois, Helmi keksi toisen tavan viilentää itseään -pyörimällä sammalpedillä 
Missy nautti retkestä sydämensä kyllyydestä ja ilme kertoo kaiken : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti