perjantai 20. heinäkuuta 2012

Heinäkuun kuulumisia

Jälleen alkaa yksi lomaviikko olla pidettyä aikaa eli ensi viikoksi on palattava sorvin ääreen. Koirat olivat hoidossa (lue:lomalla), kun me suunnattiin Purmojärvelle mökkeilemään ja tutustumaan Power parkiin, joka olikin kokemuksen arvoinen huvipuisto. Siellä oli hurjia laitteita sekä myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa. Aika hurahti kuin siivillä ja matkalla kävimme myös Funparkissa, joka onkin aivan uudenlainen sisähuvipuisto, suosittelen sitäkin.

Helmi ja Missy olivat Miian luona hyvässä hoidossa ja ruuassa tuon reissun ajan. Helmi tekikin jättimäisen kasvupyrähdyksen ja tuntuu jo isolta koiralta lukuunottamatta pentukarvaa. Hohto ja Piina puolestaan viihdyttivät äitiäni ja molemmat olivat käyttäytyneet oikein hyvin. Piina kunnostautui etenkin mustikoiden syömisessä, Hohto puolestaan keppi suussa juoksemisessa ; )

Iloisia uutisia myös tokorintamalta eli ollaan Piinan kanssa saatu pari koepaikkaa elokuulle : ))) Nyt siis treenaamme tokoa taas uudella innolla. Missy pääsee agiliitämään kisoihin joko elo- tai viimeistään syyskuussa. Hohto sen mukaan, miten muut pärjäävät ja Helmi saa mennä lauman jatkona kaikessa mukana.

Koirien kotiinpaluun kunniaksi menimme illaksi Leppävaaran urheilupuiston metsiin ja sieltä muutama kuva tähän nähtäväksi, mun rakkaat koissut <3

Mitä tuolla metsässä oikein on?
Ainakin hyviä hajuja -tuumaavat Piina ja Helmi
Elämä on mukavaa!
Ja Helmi matkii -samikset
Hohto ja Missy osaavat poseeramisen taidon
- ja meillä kaikilla oli tosi mukavaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti