tiistai 1. toukokuuta 2012

Vapun päivä tokoilun merkeissä

Pakkasin heti aamulla namit ja lelut sekä koirat mukaan ja lähdimme tokoilemaan Tian luo Niittykumpuun. Piinan kanssa treeniohjelmassa olivat vuorossa ruutu, ohjattu nouto ja tunnistusnouto. Ruutu meni oikein hienosti, vaikka ensimmäisellä kerralla vauhti veikin neidin vähän pitkälle. Hienosti kuitenkin osasi käskyllä korjata itsensä oikeaan paikkaan. Ohjattu nouto oli tällä kertaa täydellinen, mutta tunnarin kanssa Piina joutui tekemään paljon töitä.

Olen nyt viikon ollut polttamatta "oikeaa tupakkaa" ja korvannut sen sähköisellä versiolla. Tämä näyttää vaikuttavan positiivisesti mun terveyteen, mutta negatiivisesti koirien tunnistusnoutoon -mun käsistä tupakan haju on nähtävästi kadonnut, koska molemmat koirat joutuvat tekemään tosi paljon töitä löytääkseen oman kapulan. Tässä olisi kaksi viikkoa aikaa saada oma, uusi haju tutuksi Piinalle ja sitten lähdemme tokoilemaan Siuntioon. On se vaan kumma, että tokokokeisiin on vaan niin pirun vaikea päästä... Varasijoilla olemme ehkä noin neljään kokeeseen ja paikat siis ovat täyttyneet aina seuran omista jäsenistä.

Hohto sai juosta ruutuun muutaman kerran ja nyt neiti ei kääntynyt kertaakaan liian aikaisin, vaan löysi hienosti paikan ruudussa : ) Liikkeestä istuminenkin sujui kivasti: Hohto painoi takamuksensa tosi vauhdilla maahan. Oikein kiva ja aurinkoinen treenipäivä ja paras tapa viettää Vapun päivää! Ja tää blogiin kirjoittelu kera kuvien on tosi mukavaa, joten seuraavaksi pieni kuvapläjäys päivän harkoista.

Piinan ruutu meni vähän pitkäksi...
paikka kuitenkin löytyi hienosti : )
Hohdon istuminen -ja Hohto kertoo: Mun kieli ei vaan meinaa pysyä oikein suussa, kun ei oo sitä toista kulmahammasta tukemassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti