maanantai 21. toukokuuta 2012

Hohto ja Korrien koulutus 20.5.2012

Hohto pääsi ensimmäisen kerran elämässään ulkopuoliseen toko-koulutukseen. Meidän ryhmämme kouluttajaksi valikoitui Riitta, joka opastikin hienosti mua ja Hohtoa kaukokäskyissä, noudossa ja luoksetulon maahanmenossa. Hohto yllätti esittämällä itsestään ne parhaat puolet: Käyttäytyi hyvin, keskittyi tekemiseen eikä sählännyt mitään ylimääräistä. Mahtava pikku-Hoo! Muiden tekemistä katsomalla ja kuuntelemalla sain myös hyviä vinkkejä eri liikkeiden (ylemmät luokat) suorittamiseen. Oikein antoisa koulutus kokonaisuudessaan!

Seuraavaksi pieni lista niistä asioista, mitä meidän tulee nyt treenata:
1. Kaukokäskyt:
Seiso-istu-seiso - nami molemmissa käsissä ja harjoitusta, kuinka peruutetaan istumaan. Myöhemmin rima tms. Hohdon keskivartalon alle ja sitä kautta siirtojen treenausta.
Maahan-seiso-maahan - Namilätkä etutassujen väliin ja niiausten kautta seisomisesta maahan laskeutumista. Itse asiassa istumisesta ja maasta seisomiset sujuivat oikein mallikkaasti ja Hohto oli hyvässä vireessä -tästä saimme kouluttajalta kehuja ; )

2. Nouto: Hampaan poiston jälkeen kapulan kiinnipito-ote vaihtelee, joten siihen treeniä seuraavasti: Hohto lelussa kiinni, puukapula parin metrin päähän ja vapautus lelusta kapulalle, kapulan nosto- vapautus leluun ja jälleen vapautus kapulaan. Vahvistaa nosto-otetta. Voimme kokeilla myös siivekkeiden kiertämistä kapula suussa ja palautus, kun ote hyvä. Pitää vaan seurata tarkasti, ettei vire nouse liikaa ja neiti ala ääntelemään.

3. Luoksetulon maahanmeno: Kiertämisen kautta lähelle mua ja lelu-avusteisesti ns. syöksyminen maahan, josta heti palkka.

Lopuksi pakollinen kuva:
Noutoliikkeen nostoharjoituksia -Hohto osasi erinomaisesti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti