sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Lisää tokoilua: EVL 1-tulos jälleen

Huh, mikä päivä! Aamulla piti lähteä tokokokeeseen Askolaan, niin lähtiessäni kutsuessani koiria, olivat Missy ja Hohto ovalla innoissaan. Piina vain nukkui makuuhuoneessa sängyn alla -taisi eilinen painaa vähän jaloissa ja mielessä. Pienen suostuttelun jälkeen pääsimme lähtemään ja kokeen  tuomarina toimi Harri Laisi. Eka liike oli tunnistusnouto ja eilisen sekoilun jälkeen Piina siis nosti väärää ja tämän jälkeen toi hienosti oman. Eli hyvinpä alkoi koe, kun ensimmäinen liike meni nollille... Tämän jälkeen ajattelin vain, että tehdään hyvä treeni ja se kannatti: Piina sai kuin saikin evl 1-tuloksen niukasti: Pisteitä 256,5. Tulos kuin tulos -matka tva:ksi jatkuu : D Liikkeiden suoritusjärjestystä en muista, mutta ei siis ollut normi.

Seuraavaksi lyhyt kisakooste liike kerrallaan pisteineen:
1. Istuminen ja Paikalla makuu 10: Hyvin sujui
2. Vapaana seuraaminen 8,5: Piinan vire erinomainen, annoin vahingossa yhden kaksoiskäskyn ajattelemattani.
3. Z-kuvio 9: Tein kuvion nyt rauhallisessa tahdissa ja se kannatti : ) Järjestys oli vielä meille se vaikein eli istu, seiso, maahan. Nätisti jäi nyt istumaan. Hyvä minä!
4. Luoksetulo 6,5: Oli aikas laamamaisen hidas... läähätti kieli pitkällä ja ravasi kaikki välit.
5. Ruutu 10:  Nyt olimme molemmat hyvässä moodissa.
6. Ohjattu noutaminen 9: Hyvällä vauhdilla merkille ja siitä kapulan nouto varmasti.
7. Metallinouto+hyppy 9: Tää on alkanut nyt sujua hienosti : D Valitsin vain ajatuksissani keskikokoisen metallikapulan, kun Piina normaalisti noutaa pienen. Kapula jäi pystyyn ja Piina kaatoi sen aikas vauhdilla, siitä pistementys.
8. Tunnistusnouto 0: Eilinen sekoilu kostautui tässä selkeästi. Nosti ekana väärää, toi sitten oman nätisti. Tää liikehän on kesken, mistä jo edellisessä analyysissäni kirjoitin.
9. Kauko-ohjaus 8,5: Ihan kelpo suoritus.
->>> Pisteitä 256,5 ja EVL 1 -tulos : D Hyvä Piina!

Ja seura kisoissa oli taas mitä parhainta eli Tia oli mukana Keikon kanssa. Keiko toimi pääosin tosi hienosti, mutta näytti myös omaa mieltään... Ohjatussa noudossa päätti, että koska eilenkin tuotiin vasen kapula ni se on sama myös tänään eikä lukenut yhtään Tian ohjausta tai käskyjä. Tian toivo meni jo ekaan liikkeeseen, kun tunnistusnouto meni heillä myös nollille. Keiko oli liian korkeassa vireessa, kun tunnari eka liike. Treenisuunnitelmat tehtiin jo kotimatkan aikana eli kyllä meidän koissuista tulee tottelevaisuusvalioita tänä vuonna... siinäpä sitä tavoitetta onkin kesän ajaksi.

Hohto pääsi illalla pitkälle lenkille Puolarmaariin poikaystävänsä, Edin, kanssa. Kyllä koirat kirmasivatkin isoilla nurmikoilla ja vauhtia riitti. Hohto pulahteli muutaman kerran uimaan ja myös Edi sai ensikosketuksen uimiseen. Kivaa oli sekä koirilla että niiden omistajilla. Missy puolestaan on löytänyt hurjan vauhdin agilityyn ja päätin, että juhannuksena starttaamme eka kerran sitten selkäleikkauksen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti