lauantai 12. toukokuuta 2012

Tokoilua Siuntiossa

Osallistuimme Siuntiossa Piinan kanssa tokokokeeseen, jonka tuomarina toimi Harri Laisi. Piina oli aivan mahtava! Joskin kadotti merkin sekä ohjatussa että ruudussa : ( Mutta emme kyllä ole treenannetkaan niitä noin pitkällä nurmella, mikä kisapaikalla oli. Eli harjoituksen puutetta.

Seuraavaksi lyhyt kisakooste liike kerrallaan pisteineen:
1. Istuminen ja Paikalla makuu 10: Hyvin sujui
2. Vapaana seuraaminen 8: Alku erinomainen, aivan loppuvaiheessa kaavio meni suoraan kohti agilityn A:ta ja keinua, jotka olivat heti kehän ulkopuolella, jolloin Piina lähti vähän niitä kohti ja jäi jumittamaan, myös perusasento jäi siinä kohden tekemättä. Mun vai Piinan jännitystä agiesteiden edessä?
3. Z-kuvio 7: Mun moka... Aluksi luulin liikkeen alkavan toiseen suuntaan ja tuli vähän kiirus enkä siinä sitten itse muistanut antaa kunnon istu käskyä - jäi seisomaan. Muuten kivat jäämiset
4. Luoksetulo 8: Vika pätkä hitaampi kuin muut, puhtaat pysähdykset
5. Ruutu 0: Ei vaan löytänyt merkkiä pitkästä nurmikosta :/
6. Ohjattu noutaminen 7: Merkille useampi käsky ja säkällä oli ympyrän sisällä eli ei tässäkään löytänyt merkkiä, haahuili vaan johonkin suuntaan ; )
7. Metallinouto+hyppy 10: Yllätys!!! Mun heitto osui jotenkin kohdalleen ja Piinan hypätessä ja kääntyessä kapula oli juuri edessä - ei liikahtanut suussa yhtään ja täydellinen tuonti : D
8. Tunnistusnouto 8: Etsi hienosti ja löysi nopeasti oman kapulan, mutta palauttaessa teki jonkun ihme lenkin liikkurin kautta ja tästä pistemenetykset tuomarin mukaan.
9. Kauko-ohjaus 7: Muutama lisäkäsky : ( Ollut yleensä Piinan ns. suhteellisen varma liike... En tiedä sotkiko kova tuuli keskittymistä vai eikö kuullut mun ääntä/ huusinko liian kovaa. Tarttee treenata taas ilman ääntä
->>>  Pisteitä 230 ja EVL 2 -tulos : DDD

Piina toimi oikeasti tosi hyvin ja vire pysyi mukavan tasaisena, vaikka pisteet eivät sitä ehkä kerro. Nyt on päällä tosi kova halu hioa liikkeitä ja päästä kokeisiin. Olemme myös varanneet kesän ajaksi agivuoron Vuokkoset-areenalta ja eilen kävimme vähän juoksemassa putkea ja puomia Missyn & Hohdon kera. Mukana tietysti Minna ja Keke. Mukavaa, että on jokin pakkko alkaa myös treenata agilityä tuon pikkumustan kanssa, myös sinne kisakentille iski hirvittävä himo... johtunee ehkä osittain myös siitä, että olin tänään koko loppupäivän Purinalla kisoissa töissä ja sain nähdä upeita ratasuorituksia. Päivän paras uutinen oli se, että Miia ja Edi nousivat 3-luokkaan!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti