sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kesä, kesä, kesä

Kesä ja lämpimät säät ovat saapuneet -ihanaa!!! Se onkin ehkä tämän viikonlopun parasta antia, koska muuten on tullut eteen harmillisia uutisia. Missyn sm-nollien ja etenkin sen puuttuvan tuplanollan haku keskeytyi ikävällä tavalla...

Viime viikonloppuna kaksi ensimmäistä rataa Missy eteni tosi hyvällä vauhdilla ja tuloksina hylkäykset, koska en ollut varautunut ohjaussuunnitelmissani niin nopeaan etenemiseen. Eli molemmat olivat mun ohjaus-suunnittelu-virheitä. Kolmannella radalla pikkumusta ei enää oikein kulkenut ja menimme oikaisten maaliin. Sunnuntaina oli vuorossa uusi yritys, mutta heti eka radan alussa puomilla huomasin, ettei Missy liikkunut normaalisti ja keskeytimme radan. Tuomari ei nähnyt liikkeissä mitään outoa eikä moni muukaan kanssakilpailija, joten ajattelin vielä kokeilla toisen radan. Siinä alussa huomasin heti, ettei liike ollut normaali ja keskeytimme sen. Kolmannelle emme enää osallistuneet. Myös tämän viikon Missy on liikkunut jotenkin oudosti, joten jouduin perumaan kaikki tulevat kisat. Outoa tässä on se, ettei arista mitään kohtaan, ei onnu eikä tassuista löydy mitään erikoista. Nyt on varattu aika Annalle, joka saa tsekata, löytyykö mitään jumeja. Kyse voi olla myös kusiaisen pistosta tai venähdyksestä. Katsotaan, mitä Anna sanoo ja sen jälkeen mietitään, mitä tutkimuksia mun pikkumustalle tehdään... Plääh, miten tylsää!

Piina, Hohto ja Helmi ovat päässeet agiliitämään sekä uimaan. Helmistä näyttää kehkeytyvän oikea vesipeto, koska Piinaa seuraten pikkuneiti uskaltaa mennä mihin tahansa : ) Ensi viikolla olisi tarkoitus aloittaa tokoilut oikein urakalla ja tähtäimenä siis Hohto ja nousu korkeimpaan luokkaan. Paljon on vielä tekemistä, mutta jos nyt kesän aikana saisi nuo liikkeet kuntoon. Loppuun pari kuvaa tämän päivän aamulenkiltä uinnin jälkeen ja kertojana jälleen Helmi.

Juoksemisen ja uimisen jälkeen mulle tuli tosi väsynyt olo ja se näkyy myös tässä kuvassa mun silmistä. Näytän tässä muuten tosi kiltiltä, vaikka oikeasti haluan aina keksiä jotain kepposia...
Hohto on tosi uljas silloin kun päättää niin. Rakastan juosta sen perässä ja yritän aina varastaa sen lelut.
Nyt on tullut kesä ja tosi kuumat kelit. Missy rakastaa lämmintä ja on sitä onnellisempi, mitä kuumempi ulkona on. Minä en ole ihan samaa mieltä, mutta antaa Missyn nauttia.
Piina on mun idoli <3 
Ulkoisesti sillä on jo aika paljon valkeeta/ harmaata kasvoissa ja usein se näyttää tosi viisaalta. Toivon, että minusta tuleekin vanhempana yhtä viisas ja kiltti kuin Piinasta. Nyt kepposet vie mua usein mukanaan enkä vielä aina jaksa ajatella asioita loppuun asti ; )

1 kommentti:

  1. Ovatpa nuo bortsulaisesi upeanvärisiä! :) Ihanaa kesää teille!

    VastaaPoista