torstai 8. elokuuta 2013

Elokuun kuulumisia

Selkäni on taas reistaillut, joten agilityn treenaaminen on jäänyt vähemmälle ja lomailu selkeästi etusijalla. Hohdon kanssa harjoittelemme lähinnä keppien sisäänmenoja. Muut ovat saaneet hömpötellä yksittäisiä esteitä. Enemmän olemme samoilleet metsässä ja käyneet uimassa. Parhaillaan lomailemme Joensuussa ja täällähän ei esteitä ole lähettyvilläkään. Helle varmaan sulatti sen verran päätä, että kaikki tokokamat ovat kotona Espoossa ; ) Tietää suomennettuna siis lisää lomaa treenailuista.

Piina täytti 9 vuotta 1.8.2013 ja juhlia vietettiin perinteisin menoin: Agilityä (vauhti sellaista), uimista, metsälenkkiä ja kaiken kruunasti tietysti juhlakaverit ja kakku. 

Helmin juoksut ovat todella kummalliset: Pikkumusta pitää itsensä niin puhtaana, ettei juoksuja oikein huomaa millään, vaikka joka päivä olen niitä tarkkaillut. Jonkin verran kuivunutta verta vain näkyi. Viime viikolla lomailimme Liettuan Vilnassa ja eikös Helmillä silloin äitini hoivissa juoksut näkyneet. Hyvä tietysti, että joku ne näki. Nyt siis juoksut alkavat olla ohi. Loppuun vielä muutamia kuvia Piinan juhlista ja Helmin sekä Hohdon kesäreissusta. Helmi kertojana, tottakai. Piina ja Missy ovat äitini hoidossa ja Missyllä aika Annalle 19.8.2013. Tämän jälkeen alan selaamaan kisakalenteria, jos selkäni vaan kestää.

Meidän pomo Piina täytti 1.8.2013 vuosia, kokonaista yhdeksän. Synttärikakku oli tosi hieno ja tahtoisin samanlaisen sitten, kun on mun vuoro saada ikää lisää. Tosin kynttilöitä ei vielä tule olemaan kovinkaan montaa...
Ekaksi meidän piti vähän odottaa kakun äärellä, että Samppa sai otettua pakollisen synttärikuvan : )
Kakku me hotkittiin tosi nopeesti ja se maistui kaikkien meidän mielestä erittäin herkulliselle.
Joensuussa me päästiin taas oikeelle koirien ulkoilualueelle ja rannalle. Vesi oli laskenut tosi paljon ja me juostiin aluksi vähän mudassa. Se oli kivaa!
Hohto haluaa aina olla kuvattavana, mie ennemmin nautiskelen vedessä ja katselen vastarannalle sekä lähellä uivia pikkukaloja.
Hohto ja Jasmin uivat tosi kauas, niin kauas etten uskaltanut lähteä vielä mukaan. Mieli kyllä kovasti teki, mutta järki vei ehkä voiton tällä kertaa.
Minä niin rakastan vettä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti