sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Syyskuulumisia

Nettiongelmat jatkuvat, joten blogin päivittäminen on pahasti jäljessä kaikesta siitä kivasta, mitä tässä on ehtinyt tapahtumaan... Tärkein tietysti ensimmäiseksi: Piina on 8.10.2012 lähtien virallisesti FI TVA Eyespy Olympia : D Hurjan hienoa! Nyt Piina saa keskittyä loppuvuoden agilityyn joko Outin tai minun ohjaamana. Outi käväisikin jo kisaamassa Piinan kanssa muutaman radan omissa kisoissamme. Vielä ei menestystä tullut, mutta hyviä osuuksia oli jokaisella radalla ja viimeinen rata oli jo oikein mallikasta menoa. Hohto on saanut myös aksata Outin kanssa, tavoitteena on ollut lisätä hallintaa eli vähennetään kuumumista radalla. Hyvin ovat nämäkin harkat lähteneet käyntiin.

Missyn kanssa kävimme myös kisaamassa agilityssä ja pikkumustan vauhti sisähalleissa on ollut aivan mahtavaa. Ohjaaja vaan on aina hitusen myöhässä ja yhteisen rytmin löytäminen vie vielä aikaa. Mukavinta kuitenkin on se, että vauhtia riittää : D

Helmi puolestaan on keskittynyt misseilemään eli hän kävi Miian kanssa 28.-29.09.2012 näyttelyissä Tampereella. Molemmissa hän sijoittui 2. kunniapalkinnon kera. Nämä näytelmäthän eivät ole viel'ä virallisia, vaan kulkevat nimellä pentunäyttely tai kuten arvostelulippukkeessa luki baby : ) Pikkuneidin tulee vielä harjoitella hampaiden näyttämistä, koska tuomarille ei niitä halua esitellä. Vaikka kovin sievät ja valkeat uudet, pysyvät hampaat ovatkin. Mun seurassa näyttää ne kivasti eli taitaa pikkuneiti vähän pelleillä lainaesittäjien kanssa ; ) Helmi on todellinen ilopilleri: Aina hyvällä tuulella ja usein näyttää, kuinka se hymyilee katsoessaan minuun.

Näin syksyllä nautimme pitkistä metsälenkeistä ja raikkaista aamuista. Loppuvuosi mennään enemmän agilitypainotteisesti sekä Helmi tietysti harjoittelee sen lisäksi misseilyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti