sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Ensilumi tuli

Helmin mielestä lumi on maailman hauskin asia -vauhtia ja intoa juosta riittää. Mun jalka on jälleen vähän oireillut, joten harrastaminen on jäänyt vähemmälle. Piina ja Hohto ovatkin saaneet mennä agilityä Outin kanssa ja hienosti yhteinen sävel on löytynyt. Hetkittäin Piinan meno Outin kanssa saa oikein ihon kananlihalle, koska niin upealta se näyttää. Missyn kanssa olemme treenanneet kerran viikossa ja tuon jalan vuoksi en ole pikkumustaa kisoihin ilmonnut. Helmi osaa jo putken oikein vauhdilla.

Helmi kävi näyttelyssä Lahdessa, mutta oli ilkeällä tuulella Tian esittäessä itsepäistä pikkumustaa. Helmi oli oikutellut tuomarille pöydällä ja nyt yritämme miettiä päämme puhki, miksi se sellaista tekee. Kotona neiti on oikea kullan nuppu ja hyvänmielen tuoja : )

Eilen tapasimme Paulan kanssa Leppävaaran urheilupuistossa ja hän otti ison kasan kuvia mun laumasta. Oikein ihania otoksia! Suuri kiitos Paulalle! Tähän loppuun muutama kuva ja linkki sivustolle, jossa on lisää kuvia. Linkki: Kuvia 27.10.2012

Hohto
Piina
Helmi
 Missy
Leikkiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti