lauantai 22. maaliskuuta 2014

Maaliskuussa maata näytää ja Helmi 2 vuotta

Aika hurahtaa kuin siivillä ja blogiin kirjoittaminen on jälleen jäänyt. Helmillä oli juoksut tuossa helmi-maaliskuun vaihteessa ja neiti on näköjään aina äärimmäisen äksy niiden aikana. Lisäksi Helmillä oli paha vatsatulehdus helmikuun alussa ja jouduimme ihan lääkäriin asti, onneksi ei mitään vakavampaa.

Missy ja Hohto ovat olleet agilitauolla, koska onnistuin liukastuessani murtamaan pari kylkiluuta eikä siis oikein ole kyennyt itse liikkumaan. Onneksi on mukavia ystäviä, jotka ovat treenanneet Hohdon kanssa agilityä. Kävimme myös 2 x 2 keppikoulutuksessa ja sillä pyrimme vahvistamaan Hohdon sisään menoja kepeille siten, että se olisi mahdollisimman itsenäistä.

Eilen kävin tutustumassa rally-tokoon ja Piina pääsee harjoittelemaan näin vanhuuspäivinään sitten täysin uutta lajia. Oli oikein mukavan näköistä ja kisapaikalla vallitsi rento tunnelma. Myös Helmin ajattelin tutustuttaa lajin saloihin.

Helmi täytti 22.03.2014 eli eilen 2 vuotta ja synttäreitä vietimme perhepiirissä. Tässä loppuun pari kuvaa niistä. Kuvien laatu jäi harmillisen huonoksi ja mitä tästä opimmekaan, kiireessä ei hyvää tule. Helmi kertokoon juhlistaan itse kuvien kera.

Nää nyt meni vähän väärään järjestykseen tänne sivuille, mutta ei kai se mitään haittaa... Kakku oli oikein hyvää ja siinä oli maksalaatikkoa sekä nakkeja. Täysi kaksi nakkia, kun kulemma täytin tänään 22.3.2014 kaksi vuotta. Tarjosin sitä tietysti myös muille ja Missy meinasi seota, niin hyvää kakku oli.

Tässä kuvassa me odotetaan kakkua ja Piinan oli tosi vaikea olla, koska se vaan halusi syödä ja syödä -me ollaan aika samanlaisia Piinan kanssa, koska meille maistuu ruoka erittäin hyvin. Missy ja Hohto eivät omistajamme mukaan ole lainkaan niin ahneita. Minusta on tosi kiva syödä paljon ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti